Elérhetőségek
Csokolia cukrászda
1126 Budapest,
Szendrő utca 34.
Telefon:
+3613952056
csokoliacukraszda@gmail.com
Süteményválaszték
Csokolia fagylalt kehely
Helyben készített fagylaltból összeállított fagylalt kehely: étcsokoládé, tejcsokoládé és fehér csoki fagylalt, tejszínhabbal, ostyával.
Részletek
Fagylalt kelyhek
Helyben főzött különböző fagylaltok gyümölccsel, öntettel, tejszínhabbal és ostyákkal díszítve.
Részletek
Fagylalt torták
Cukrászdánkban készített főzött fagylaltokból különböző ízű fagylalt torták, tejszínnel, gyümölcsökkel és ostyával díszítve.
Részletek
Flódni
Ahogy nagymamám készítette! Diós, mákos, szilvalekváros és könnyű fahéjas almás sütemény, nem csak ünnepnapokra!
Részletek
Gesztenye rolád
Zalai gesztenyéből, saját feldolgozással készült könnyű gesztenyekrém, vaníliakrém és meggy szemek.
Részletek
Gesztenyepüré
Zalai gesztenyéből, helyben előállított gesztenyemasszából könnyű gesztenyepüré friss tejszínhabbal tálalva. Elvitelre is, akár nagyobb mennyiségben.
Részletek
Habos mákos és Rákóczi túrós
Igazi nosztalgia sütemények. Linzer tésztán mákos vagy túrós alap, melyre egy vastag réteg cukrozott tojáshab kerül.
Részletek
Isler
Omlós linzertészta, melyet házi baracklekvárral töltünk és belga csokoládéval áthúzunk. Óriási és mini isler változatban is kapható!
Részletek
Kakaós csiga
Reggelire vagy uzsonnára édes kelt tészta, csokoládé darabokkal dúsított kakaóval töltve.
Részletek
Kis linzer koszorú
Omlós linzerkarika, házi baracklekvárral töltve, zalai diómorzsával meghintve.
Részletek
Kis pogácsák
Hagyományosan készített, friss mini pogácsák különböző ízekben: sajtos, töpörtyűs, juhtúrós, túros, burgonyás, hagymás, medvehagymás.
Részletek
Mandulás rúd
Különleges alapanyagokból, mandulából, kandírozott barackból, narancshéjból készített desszert, fehér belga csokoládéval áthúzva. Csak ínyenceknek!
Részletek
Marcipán burgonya
Csokoládé krémmel töltött tészta, vastagon marcipánnal burkolva, kakaóporral hintve.
Részletek
Marcipán golyó
Egy szem finom cseresznyét marcipánnal borítunk, golyót formázunk és belga étcsokoládéval kimártjuk.
Részletek
Marcipán szilva
Aszalt szilvába diópürét töltünk, majd marcipánnal vastagon borítjuk, kívül belga étcsokoládéval mártjuk. Az igaz édesszájúaknak ajánljuk!
Részletek
Moszkauer
Moszkauer vagy medvetalp, kandírozott gyümölcsökből készült, csokoládéval mártott desszert különlegesség.
Részletek
Paleolit gyümölcstorta- Glutén-, cukor-és tejme...
Olyan különleges, csak gyümölcsökből készített sütemény, mely nem tartalmaz lisztet, cukrot és tejet sem! Áfonya, mandula, barack felhasználásával készül.
Részletek
Paleolit keksz - Gluténmentes! Cukormentes!
Különleges keksz, melyet mandulamorzsából, kókusszal és áfonyával készítünk.
Részletek
Paleolit mandulás répatorta - Glutén-, cukor-és...
Répatorta reszelt répával dúsított mandulalisztből, melyet cukormentes házi baracklekvárral töltünk. A tetejét cukormentes csokoládéval húzzuk át.
Részletek