Elérhetőségek

Csokolia cukrászda

1126 Budapest,
Szendrő utca 34.

Telefon:
+3613952056

csokoliacukraszda@gmail.com

Történet

Történet

Kedves Vendégeink!

Cukrászdánk 1987 óta, a budai Sváb-hegyen, 37 éve várja vendégeit. Üzletünk egy kellemes, csendes helyen, a XII. kerületben található.

  

 

 

 

 

 

 

A Csokolia cukrászdában családias hangulatban fedezheti fel a régi ízeket, nagymamáink receptje alapján készült süteményeket.  A tradícionális édességek mellett a modern cukrászat remekeit is kínáljuk.

Az alapanyagok kiválasztásánal  fő szempontunk a magas minőség mellett, hogy minél több saját magunk készítette alapanyag, saját befőzésű lekvár,friss gyümölcs kerüljön az elkészített termékeinkbe.

A cukrászda mellett van a műhelyünk, ahol igazi "látvány cukrászdaként" láthatják is Vendégeink, hogy dolgoznak cukrászaink.

Kellemes kerthelyiségünkben a gyerekeknek külön kis rész került kialakításra, ahol a  kedvükre motorozhatnak, játszhatnak, míg a kedves szülők nyugodt körülmények között fogyaszthatják el  kávéjukat, süteményeiket.

 

Cukrászdánkban nemcsak hagyományos tortákat készítünk, hanem   különböző figurális, esküvői tortákkal, alkalmi tortákkal is igyekszünk       elkápráztatni Vendégeinket.

Csendesen megbújunk a kerületben, de a legjobb reklám nekünk, hogy   immár harminc éve szájhagyomány útján már nemcsak a kerületből   érkeznek vendégeink, hanem távolabbi helyekről is. 

Gluténmentes, cukor-és tejmentes (paleolit) süteményeket és fagylaltokat is készítünk!

Látogasson meg minket és engedje, hogy elkápráztassuk, elcsábítsuk süteményeinkkel, fagylaltjainkkal!

Sok szeretettel várjuk!

Csokolia cukrászda

 


Csokolia cukrászda - Magyar